top of page
LA CREU DE SANT JORDI

La Creu de Sant Jordi és el guardó més preuat a què pot aspirar una associació amb seu a Catalunya, i l'Ateneu la va sol·licitar en motiu del seu Centenari i com a reconeixement a la feina feta pels milers de socis que ens han precedit en aquest gran projecte col·lectiu.

 

El mes de juny de 2018 ens van anunciar, primer des de Brussel·les mitjançant una trucada personal del Conseller a l'exili Lluís Puig, i posteriorment des de Barcelona, que se'ns havia concedit. 

 

El dia 23 de juliol tingué lloc l'acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi 2018 al Palau de la Música Catalana de Barcelona en un acte presidit pel Molt Honorable Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya, que estava acompanyat pel Molt Honorable President del Parlament, Sr. Roger Torrent, i per l'Honorable Consellera de Cultura, Sra. Laura Borràs.  Ens va plaure de poder compartir-lo amb altres persones i entitats que rebien també aquest guardó, sobretot amb les que han dut a terme una tasca social compromesa com són Activa Open Arms o Sor Lucia Caram, així com amb altres entitats pertanyents a la Federació d'Ateneus.

Fotografia Generalitat
FAC Creus St Jordi 2018  0086 web
FAC Creus St Jordi 2018  0317 web
bottom of page