top of page

Durant aquests dies de confinament obligatori, posem a la vostra disposició una sèrie d'enllaços que us poden ser útils per passar les hores.   Ràdio, concerts, visites virtuals a museus i monuments,... tot el món de la cultura al vostre abast.

- Ràdio

- Visites virtuals

- Música

- Concerts de música clàssica

- Museus

- Biblioteques

- Revistes

- Teatre, cinema

- Infantil

- Altres accessos interessants

Ràdio

- Ràdio Desvern.  La de Sant Just.  FM 98.1.  Quan hi accediu podeu escoltar-la en directe si aneu a la franja blava que hi ha sota i cliqueu sobre el logo.

- Ràdios del món.  Una web meravellosa on podem veure tot el món amb Google Earth i podem accedir geogràficament a qualsevol emissora del món.  Podem escoltar Radio Desvern, Radio Honolulú o milers d'emissores més.  Quan us hi connecteu sortirà inicialment Ràdio Desvern.

Visites virtuals

- Arquitectura catalana Pàgina del Col·legi d'Arquitectes on podeu explorar la riquesa de l'arquitectura al nostre país.

- Sagrada Família.

- Casa Batlló.

- Casa Milà.

- Google Arts & CultureUna web interessantíssima per fer visites virtuals amb Google Street View, per veure obres d'art en alta definició, per.... descobriu-ho vosaltres mateixos!.

Música

 

 

 

 

Concerts de música clàssica

-El Palau a casaAccés gratuït concerts enregistrats al Palau de la Música Catalana. 

- El Liceu  a casa.  Accés a la web del Liceu des de la qual tenim accés a un munt d'òperes produïdes pel Liceu i d'altres espectacles de producció aliena.

- Berliner PhilharmonikerAccés gratuït a concerts de l'Orquestra Filharmònica de Berlín. 

- Òpera al Metropolitan (Nova York).  Accés gratuït. 

Museus

- Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) (Barcelona)

- Museu Picasso (Barcelona)

- Museu Vaticà (El Vaticà)

- Museu del Louvre (París)

- British Museum (Londres)

- Pinacoteca di Brera (Milà)

- Galleria degli Uffizi (Florència)

- Museu Arqueològic (Atenes)

- Museu del Prado (Madrid)

- National Gallery of Art (Washington)

Biblioteques

- Biblioteca Digital Mundial (UNESCO)

Revistes

- La Vall de Verç.  La Vall de Verç, revista de Sant Just, revista de l'Ateneu, posa tots els seus números a la vostra disposició.  Per llegir-la cal que tingueu instal·lat "Flash"; si no el teniu podeu veure-la gratuïtament a Iquiosc.cat

 

- iQuiosc.cat   Accés on line a més de 60 revistes en català (entre d'altres: El Temps, Descobrir, Sapiens, Ateneus, Cuina, Enderrock, El Triangle, l'Avenç, Serra d'Or,...). 

Teatre, cinema

- Teatre a casa.   TV3 a la carta ens ofereix algunes obres de teatre i òperes.  No us ho perdeu

      

 

 

 

Altres accessos interessants

- Opcions.  Accés a la web de la cooperativa Opcions.  El nostre confinament pot ser una bona oportunitat per posar-nos al dia en temes de consum responsable, mobilitat sostenible, ecologia, món cooperatiu, responsabilitat social...  No cal que us feu socis per llegir els diferents articles divulgatius o per subscriure's al butlletí quinzenal.

 

 

 

 

Ràdio
Visites virtuals
Concerts clàssica
Museus
Biblioteques
Revistes
Altres
Teatre
Música
Infantil
bottom of page